Activiteiten


Activiteiten Vitavert


Twinflame workshop


Kristalmassage en heling workshop

Wat is jullie gezamelijke (aardse en hogere) bestemming? Ontdek in welke levens jullie nog zijn samen gekomen, wat er gebeurde en hoe je dit voorgoed kan helen.


Leer meer over hoe je liefdesenergie kan opwekken en gebruiken

om je lichtlichaam sterker te maken, zowel naar

jezelf toe als in je relatie.
Tijdens deze workshop kan je een antwoord krijgen op deze vragen. Gelijktijdig gaan we aan de slag met allerlei technieken (soultherapie, je lichaamwezen, meditatie, magie...) en creatieve manieren om jezelf voor te bereiden of je twinrelatie op een hoger trillingsniveau te brengen.


Deze workshop helpt je ook om gelukkiger en meer in balans in het huidige leven te staan.Hoe meer zelfliefde en innerlijke balans,

hoe mooier de Twin relatie
Twin Flame of tweelingsziel weekend workshop

 

Voel je innerlijk een intens gemis naar iemand toe, ook al ken je die persoon misschien nog niet? Een extreme eenzaamheid die bij sommige momenten allesoverheersend is? We zijn nu een tijdperk ingegaan waarbij tweelingszielen terug naar mekaar toegetrokken worden.

 

Naarmate je twin dichterbij komt,

des te groter het verlangen

om samen te komen.

 

Ofwel zijn jullie al samen maar door al de vorige levens en oude verwondingen, duwen jullie mekaar steeds weg. Jullie hervallen in een duale relatie en een spel van aantrekken en afstoten kan zich manifesteren.

 

Wat is een Twin Flame of tweelingsziel ? Wat is het verschil met een gewone relatie? Hoe kan je je voorbereiden op je tweelingsziel? Hoe kan je jouw Twin aantrekken? Kan je al contact maken met de liefdesenergie van je tweeling via je innerlijke weg? Hoe herken je jouw Twin Flame?

 

Is je huidige partner je Twin? Wat zijn de valkuilen die je kan tegenkomen bij mekaar? Hoe zorg je ervoor dat je relatie steeds op een hoger niveau getild wordt?

 Wanneer:

Uitgesteld najaar 2019

Ui


Prijs: 180 euro (early birds voor 30 april 2019 prijs 170 €)


Mogelijkheid om ter plaatste te overnachten tegen meerprijs.

Vraag hier naar via mail : info@vitavert.be


Inschrijving definitief na betaling

Kristalmassage en heling


Tijdens de workshop kristalmassage leren we wat kristallen zijn en hoe ze werken op lichaam en geest. We bekijken enkele belangrijke edelstenen en hun werkzaamheid.  Hoe gaan we ze opladen en ontladen?  We zien hoe je energetisch kan afstemmen op de kristallen.

 

Vervolgens ervaren we hoe we de kristallen kunnen gebruiken tijdens een massage van het volledige lichaam en oplegging van de chakra’s.   Ook leren we werken met de pendel om de algemene toestand van de chakra's te bekijken.

 Deze intens relaxerende en helende massage, werkt zowel fysiek als energetisch krachtig in op lichaam en geest. We werken met een mengeling etherische oliën ideaal voor deze massage en gebruiken verwarmde kristallen. Denken we hierbij aan grote bergkristallen,rozenkwarts, seleniet… en kleinere chakrakristallen.


De bedoeling is dat de chakra's terug goed stromen en het lichaamseigen genezingsproces sterk kan functioneren.


Wanneer:

Vrijdag 7 juni 2019 van 18u tot 22u 

zaterdag 8 juni 2019 van 9u30 tot 17u


Meebrengen : handdoeken, schrijfgerief, lunch


Prijs : 169 euro inclusief 7 chakrastenen en twee grote kristalmassagestenen (twv +/- 50 euro), inclusief cursus, drank en versnaperingen (159 € voor early birds = betaling voor 30/04/2019 ).


Inschrijving definitief na betaling.