Afslanking

 

“Universal Contourwrap”

Met slechts één behandeling “minimum” 15 centimeters verliezen

 

De behandeling

 

De Universal Contour Wrap is de wetenschappelijk bewezen centimeterverliesbehandeling. Deze behandeling garandeert een verlies van 15 cm in enkel 2 uur tijd! De perfecte oplossing om er piekfijn uit te zien voor een speciale gelegenheid.

 

 

Met een gemiddeld cm-verlies van 20-35 cm na een eerste behandeling, is de UCW Classic een centimeterverlies behandeling waarop u kan rekenen. Met de Classic behandeling verliest u niet alleen centimeters, maar door de combinatie van de unieke formule van de klei en de speciale wikkeltechnieken, wordt uw lichaam strakker en voelt uw huid zijdezacht aan door het exfoliërend en reinigend effect. U ziet er niet alleen goed uit, u voelt zich ook lichter en dit na 1 enkele behandeling.

 

De werking

 

Het geheim van het gegarandeerd centimeterverlies bij een Universal Contour Wrap Classic behandeling ligt in de combinatie van de unieke klei formule en de wikkeltechnieken gebruikt tijdens de behandeling.

 

De behandeling werd ontwikkeld door Dr Richard Strem, na grondig onderzoek van de heilzame mineralen gebruikt in spa behandelingen. Tijdens de UCW Classic wordt men in verschillende elastische bandages gewikkeld, deze werden geweekt in een warme, mineraalrijke kleioplossing.

 

Tijdens de pakking kan u gewoon ontspannen en de wrap zijn werk laten doen gedurende één uurtje. Het lichaam wordt gemodelleerd, terwijl de mineralen worden geabsorbeerd door de huid en de klei de toxines uit het lichaam trekt, om u daarna terug opperbest te laten voelen.

 

In tegenstelling tot andere centimeterverliesbehandelingen, zorgt de Universal Contour Wrap® Classic niet voor een verlies van vocht. In tegendeel, om uw persoonlijke resultaten nog te verbeteren wordt u aangeraden om veel water te drinken na de behandeling. Zo zet u het proces van centimeterverlies, ontgifting en reiniging verder.

 

 

 

 

De voordelen

 

Bij een Universal Contour Wrap® Classic krijgt u een 15-cm verlies garantie na een behandeling van slecht 2 uur, dit 15-cm verlies wordt gegarandeerd behouden tot tenminste 30 dagen. De combinatie van de unieke klei formule en de speciale wikkeltechnieken zorgt niet enkel voor een gegarandeerd cm-verlies, een strakker lichaam, maar ook voor :

 

 • Verstevigen en modelleren: UCW Classic revitaliseert het elastine en dit zorgt ervoor dat het vet compacter wordt en u terug een welgevormd lichaam krijgt.

 

 • Exfoliëren en reinigen: Tijdens de behandeling wordt het volledige lichaam ingepakt in warme klei en bandages, hierdoor wordt elke centimeter van het lichaam gereinigd en gevoed.

 

 • Ontgiften: De unieke mineraalrijke klei oplossing helpt om toxines, gelokaliseerd onder de huid, uit het lichaam te verwijderen, waardoor u zich als herboren voelt na elke behandeling.

 

 • Strakker maken van de huid: UCW Classic is een effectieve manier om verslapte huid, na zwangerschap of gewichtsverlies, of na een liposuctie aan te pakken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Universal Contourwrap is ideaal voor mensen:

 

 • die naar een feest /huwelijk moeten en snel enkele centimeters willen verliezen

 

 • als vliegende start bij een afslankingskuur

 

 • die nu eindelijk eens van die lelijke cellulitis af willen (werkt ongelooflijk goed hiervoor)

 

 • verstrakt en verstevigt de huid na een zwangerschap of bij gewichtsverlies

 

 • die op bepaalde plaatsen moeilijk kunnen afvallen : benen, billen, buik, onderkin

 

 • ideaal om je zonvakantie strakker te verschijnen

 

 • je kan tot één kledingmaat minder gaan bij een kuur van minimum 3 beurten (niet verplicht, 1 beurt kan ook)

 

 

 

 

Universal contourwrap is afslanken zonder zelf enige moeite te doen.

 

Tijdens de twee uur durende behandeling, gaan we vooreerst je gegevens en je maten opnemen, vervolgens word je ingewrapt met de afslankende windels.

 

De windels dienen 1u hun afslankende werking te doen, vervolgens verwijderen we ze en daarna nemen we je maten opnieuw. Gegarandeerd 15 centimeter verlies.

 

Klanten verloren zelfs bij één behandeling tot zelfs 42 centimeter. Ideaal is een kuur van 3 tot 5 behandelingen, zo is het zelfs mogelijk om tot één kledingmaat minder te gaan.

 

De twee uur durende behandeling komt op 85 € per beurt. Indien je minimum 3 beurten neemt, krijg je een korting van 3 € per beurt. De korting van 3 beurten wordt afgetrokken bij de derde behandeling.

 

Beurt 1 = 85 €

Beurt 2 = 85 €

Beurt 3 = 85 € - 9 € = 76 €

 

Als je je maten niet telkens laat opnemen kan je nog eens 1 € extra besparen per beurt.

 

 

Beauty & wellness