Green peel

 

 

 

Green Peel®

 

De Green Peel natuurlijke planten peeling is een medisch ontwikkelde en wereldwijd toegepaste kruidendieptepeeling voor de huid.

 

De GREEN PEEL® herbal peeling heeft hetzelfde effect als een chemische peeling maar is zacht voor de huid (geen pijn) dankzij de natuurlijke ingrediënten. De kruidenpeeling gaat de huid van binnenuit versterken en gezonder maken. Deze natuurlijke peeling bestaat enkel uit planten en kruiden waaronder driekleurig viooltje, goudsbloem, aloë vera, drie soorten algen, enz...en kan zonder schadelijke bijwerkingen vaker herhaald worden.

 

 

Een bijzonder voordeel van deze methode bestaat erin dat de behandelingsresultaten en huidverjonging na één behandeling reeds zichtbaar zijn. Meerdere behandelingen gaan de resultaten versterken. Je kan kiezen voor geen vervelling van de huid (Green Peel Fresh Up), geen tot een zeer lichte vervelling (Green Peel Energy) of een totale vervelling (Green Peel Classic).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij welke huidproblemen kunnen we de Green Peel® kruidendieptepeeling succesvol inzetten?

 

 • rimpels en kraaienpootjes (kan ook preventief toegepast worden)
 • verslapte gelaatscontouren (rond de ogen, mond, kin, hals)
 • huidonzuiverheden, comedonen (meeëters), miliën en een huid met neiging tot talgcystenvorming
 • acné, vulgaris en andere acnévormen
 • vale huid met slechte doorbloeding
 • grote poriën
 • te veel aan sebum of huidvet, dikke huid
 • grovere huidtekening, verwijde poriën
 • een dunne huid wordt steviger
 • littekens (veroorzaakt door acné, ongevallen, verbranding, operaties, enz...)
 • ouder wordende, door de zon aangetaste en beschadigde huid
 • ouderdomsvlekken, pigmentvlekken (niet aangeboren)
 • cellulitis en striae (zwangerschapsstriemen)
 • ouderdomsverschijnselen van de handen (dunne, verslapte huid met ouderdomsvlekken)
 • huidverslapping, aan bovenarmen, dijen en buik

 

 

De kruidenbehandeling wordt aangepast aan de inviduele huidconditie en persoonlijke doelstellingen.

 

 

De Green Peel® Fresh Up = 95 euro

 

 

Ideaal voor tijdens de lente- en zomermaanden.

Bij deze zachte kruidenpeeling gaat je huid niet vervellen. Je kan dezelfde avond nog naar een feest/huwelijk gaan. Voor een prachtig coupe d'éclat effect waarbij je zal stralen. Onmiddellijke verstrakking van de rimpels en de gelaatscontouren. Kan gedaan worden een week tot 14 dagen voor een zon-vakantie. Zorgt voor een gelijkmatige bruining.

 

Ideaal in kuurvorm: 4 behandelingen gespreid over één of twee maanden voor een intens resultaat of een huid met problemen.

 

Green Peel® Energy, inclusief 1 doos ampullen = 140 euro

 

Intensere peelingkuur voor een mooie uitstraling en vertraging van het verouderingsproces.

Geeft de huid een energieboost, die onmiddellijk merkbaar is. Het is een gerichte, intensieve behandeling voor de huid in nood aan regeneratie. De activatie van de bloedcirculatie en het metabolisme resulteert in een natuurlijke huidverbetering.

 

Uiterst doeltreffend bij beschadigde huid, littekens,striemen en hyperpigmentatie.

 

 

Green Peel Classic®, 2 behandelingen en 1 doos ampullen = 265 €

 

De originele Green Peel Classic® kruidenpeeling behandeling is al 60 jaar lang een bewezen behandelingsmethode voor huidvernieuwing.

 

Deze behandeling is de oplossing voor diverse huidproblemen en kan ook toegepast worden op het lichaam.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer dan 60 jaar geleden, heeft Christine Schrammek de fundamenten gelegd van de originele GREEN PEEL®kruidenbehandeling die mensen met diverse huidproblemen helpt om een mooie en zuivere huid te bekomen.

 

 

De basis is een mengeling van acht geselecteerde kruiden, die enzymen, mineralen en vitaminen bevatten, die in de huid worden gemasseerd.

 

 

De kruidenbehandeling werd verder geneeskundig ontwikkeld en uitgebreid door haar dochter, de dermatologe Dr. Med. Christine Schrammek-Drusio, en wordt de dag van vandaag wereldwijd gebruikt door schoonheidsspecialisten en dokters.

 

Verschillende doseringen van de kruidenmengelingen laten toe dat de GREEN PEEL® kruidenbehandeling kan aangepast worden aan individuele huidcondities en persoonlijke doelstellingen.

 

 

De originele GREEN PEEL® kruidenpeeling behandeling wordt exclusief aangeboden door gecertifieerde schoonheidsspecialisten en dokters.