Massages

 

 

Massages

 

 

De massages van Vitavert helpen iedereen die nood heeft aan ontspanning

en een betere doorstroming van lichaam en geest.

Heb je geboekt bij "De Borgerij" of "Bed en Bets" in Geetbets dan kan je een massage boeken bij Vitavert,

twee huizen verder. Of Vitavert komt tot bij jullie in De Borgerij of bij de B&B Bed en Bets.

 

De Soulretrievalmassage is een zeer bijzondere massage die je helpt om belastende energieën los te trillen. Terwijl je diep gemasseerd wordt met aangepaste etherische olieën, kan je bewust meewerken aan het zuiveren van je energetische velden en oude energieën.

 

De Hotstonemassage werkt zeer ontspannend en verwarmend dankzij de opgeladen lavastenen. Deze stenen worden speciaal op de aarde gelegd om op te laden met aardekracht. Een heel koesterende en diep verwarmende massage.

 

De Kristalmassage met chakraheling is aan te raden als je nood hebt aan een diep relaxerende massage maar ook fysiek vermoeid en uit balans bent. Je wordt gemasseerd met speciale chakrastenen en grote selinieten om diep op de spieren in te werken. Een intens helende massage. Eén die je zeker eens geprobeerd moet hebben.

 

Indien je veel gifstoffen ophoopt kan je best een Tibetaanse detoxmassage laten uitvoeren. Honing en zout zorgen voor een diepe reiniging en activatie van belangrijke meridiaanpunten.

 

Ben je hoogsensitief, heb je cvs, fribromyalgie,... of ben je op zoek naar een zeer zachte verkwikkende massage dan kan je zeker gaan voor deze sterk aardende Magneetmassage. Magneten helpen je cellen te herinneren aan hun gezonde staat van zijn en helpen om afvalstoffen uit

het lichaam te verwijderen.

 

 

Soulretrievalmassage

Hotstonemassage

Kristalmassage

Tibetaanse detoxmassage

Magneetmassage

 

Heb je geboekt bij "De Borgerij" of "Bed en Bets" in Geetbets dan kan je een massage boeken bij Vitavert,

twee huizen verder. Of Vitavert komt tot bij jullie in De Borgerij of bij de B&B Bed en Bets. Bel voor de

mogelijkheden te bespreken op 0032(0) 485 123 640.

 

 

Beauty & wellness