Kruidenstempelmassage

 

 

Basische Kruidenstempelmassage

 

Geniet van de reinigende en versterkende werking op de huid door de basische kruidenstempel massage volgens P. Jentschura.

 

Een hoogwaardige huidverzorgende olie wordt samen met het basisch-minerale badzout MeineBase ingemasseerd. Deze lichte zout-olie massage wordt toegepast net voor de stempelmassage en zorgt voor een aangenaam peeling effect.

 

Tijdens de kruidenstempel massage komen de actieve stoffen uit de verwarmde en vochtige kruiden vrij. Bovendien zorgen ze door hun aangename warmte voor een weldoende en ontspannende werking, elk van de 12 kruiden op hun eigen manier. Zuren en schadelijke stoffen worden zowel via de plantaardige werkstoffen als door de alkaliteit van de warme kruidensappen en via de huid uitgescheiden.

 

Met de warme kruidenstempels wordt een aangename en zachte massage in uitscheidingsrichting uitgevoerd. De massage bevordert de doorbloeding, activeert de stofwisseling en ontzuurd zeer intensief door de alkaliteit van de kruiden. Een symfonie voor de zinnen! Geniet van deze massage, ze is één van de meest effectieve manieren om de huid te verzorgen en te regenereren.

 

Massage 1u = 69 €

 

Welke uitwerking hebben de gebruikte kruiden?

 

Berkenbladeren: bloedreinigend

Bonenkruid: krampwerend

Komkommerkruid: uitscheidingsbevorderend

Smeerwortel: genezend, celopbouwend

Groot hoefblad: ontstekingswerend, huidreinigend

Zilverschoon: krampwerend, rustgevend

Frambozenbladeren: zweetafdrijvend

Hopbloemen: rustgevend en onspannend

Kervel: lost blokkades op

Lavendelbloemen: rustgevend en ontspannend

Rozemarijn: krampwerend, bevordert de door bloeding,

stimuleert de bloedsomloop

Paardenstaart: genezingsbevorderend, huidreinigend

 

 

 

 

Beauty & wellness