Soulretrieval-massage

 

 

Soulretrieval/therapiemassage

 

De soulretrieval massage is een nieuwe massagevorm die intens zuiverend en diephelend werkt, tot op celniveau.

 

Het uitgangspunt is dat het lichaam onverwerkte emoties, stress of spanningen vastzet in het lichaam. Dit kan zich uiten in spierpijn, spierknopen, spanningsplaatsen of plaatsen waar het lichaam vaak ziek is of pijn heeft.

 

Eerst gaan we tijdens de algemene lichaamsmassage en trillingstechnieken ons bewust worden van deze plaatsen. Vervolgens gaan we deze plekken extra aandacht geven met behulp van een bijzondere massagestechniek begeleidt met ondersteunende woorden. Dankzij de ondersteunende woorden kan de klant bewust op een ontspannende manier meewerken aan het loslaten van vastzittende energieën.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nadat het lichaam helemaal ontladen werd van belastende spanningen, volgt er een instroom van vernieuwde en opladende energie.

 

Deze massage wordt als zeer aangenaam en direct merkbaar ervaren. Je maakt terug contact met je lichaam en alles wat vastzat stroomt terug. Het lichaam tintelt terug in al zijn cellen en meermaals verschijnt er een verlossende glimlach op het gezicht. Ook kunnen geblokkeerde emoties loskomen.

 

De soulretrievalmassage leert je vanuit je ziel te luisteren naar je lichaam of omgekeerd vanuit je lichaamskwalen te luisteren naar je ziel. Vervolgens bekijken we waar emoties of pijn zich in het lichaam hebben vastgezet.

 

 

Deze massage helpt je terug contact te maken met je lichaam en je geest. Je leert terug de signalen die je lichaam doorgeeft te begrijpen. Op die manier kan je stukken die losgelaten dienen te worden afvoeren en kan gezondheid en balans in de plaats komen.

 

Mogelijkheden:

 

Algemene soulretrievalmassage

 

Massage met etherische oliën = enkel voorkant van het lichaam 30 euro

Massage met ehterische oliën = voor- en achterkant van het lichaam 55 euro

 

Soulretrievalmassage op de kleding

 

Op de kleding 30 min = enkel voorkant van het lichaam 25 euro

Op de kleding 60 min = voor - en achterkant van het lichaam 50 euro

Op de kleding kinderen 10 tot 15 min = 12,5 euro

 

 

 

Beauty & wellness