Energetix Magneetsieraden België

 

Energetix Magneetsieraden België - zuiverend - weldadig

Energetix Magneetsieraden België

 

Op een bepaald ogenblik ben ik in contact gekomen met magneetsieraden. Als HSP'er (High Sensitive Person) stond ik er sceptisch tegenover. Ik ben zeer gevoelig voor alles wat niet goed is voor mijn lichaam en geest. Na een paar dagen echter begon ik opmerkelijke positieve veranderingen te merken:

  • Af en toe heb ik rusteloze en pijnlijke benen, ik leg dan het magneethart onderaan mijn rug en onmiddellijk verdwijnt het vervelende gevoel.
  • Een stekende pijn in mijn voet, verdween volledig op de achtergrond nadat ik het magneethart in mijn sok hing.
  • Al vanaf de eerste maanden verandering bij de menstruatie: geen pms meer en veel minder pijn. Naar ik hoor, helpt het ook heel goed bij overgangsklachten.
  • Tijdens de sessies met mijn klanten voel ik duidelijk hoe mijn energieverlies beperkt blijft en ik onmiddellijk terug word opgeladen = meer energie
  • Diepere en rustigere slaap.
  • Minder snel moe als ik in contact kom met grote groepen mensen bijvoorbeeld als ik ga

winkelen

  • Betere en langdurigere concentratie en een sterkter geheugen. Het zou ook heel goed helpen bij kinderen met ADHD, ADD, dyslexie...
  • Ik kan langer op de computer werken zonder me uitgeput te voelen. De magneten helpen je te beschermen tegen de voortdurende blootstelling aan electrosmog.
  • Aangezien de magneten mijn lichaam helpen om afvalstoffen af te voeren, zijn ze ideaal als ondersteuning als ik enkele kilo's wil afvallen.
  • Minder gevoelig voor allerlei prikkels zoals geluiden, drukte, vermoeiende energieën ideaal dus voor hoogsentitieve kinderen en volwassenen...

PS: ze helpen ook bij het snurken van mijn partner (in ons geval vermindering van 80%)

 

Wil je meer weten over de werking van magneten en

hoe ze jou en je kinderen kunnen helpen?

 

Schrijf je dan op deze pagina in op de nieuwsbrief en

ontvang het gratis E-book : Magneet kracht

 

 

 

 

 

 

Aangezien ik op korte tijd zoveel mooie resultaten mocht ervaren met de magneten, besliste ik om distributeur in België te worden.

 

Er valt heel veel te vertellen over de verzwakking van het magnetisch veld van de aarde en de klachten die hieruit voortvloeien en hoe de magneten je hierbij kunnen ondersteunen. Dit kan je allemaal lezen in het E-book : Magneet kracht

 

Ook de manier hoe je ze dient te dragen om er zoveel mogelijk profijt van te hebben is van belang.

 

Als je er graag meer wil over weten dan kan je ook een presentatie overwegen. Dit kan zowel bij jou aan huis of bij Vitavert.

 

Of wie weet ben je wel geïnteresseerd om zelf distributeur te worden, dit kan als kleine bijverdienste of als hoofdberoep.

 

 

 

 

Presentatie met weldadige magneetsieraden bijwonen?

 

Wanneer : donderdag 25 oktober 2018 of

donderdag 29 oktober 2018 van 19u30 tot 21u30

 

Waar: Bij Vitavert, Hulsbeekstraat 120, 3450 te Geetbets

 

Beperkte plaatsen, aanmelden voor welke datum via info@vitavert.be

 

 

Magneettherapie

Magneettherapie is het zelfgenezende vermogen van het lichaam versterken door middel van kleine magneetjes. Doordat het lichaam een betere doorbloeding krijgt kan dit pijnstillend, ontgiftend, immuniteitsbevorderend, herstellend, enz... werken.

Hoe werkt dit?

 

Doordat er ijzer en andere metalen in ons bloed zitten, trekken de magneten het bloed in de zenuwbanen en de spieren terug in beweging. Dit geeft de rode bloedlichaampjes een enorme stoot energie. De rode bloedcellen kunnen weer volledig los stromen in de bloedbaan en door de nieuwe energie zijn ze beter in staat zuurstof op te nemen en afvalstoffen te scheiden. Dit vitale bloed komt vervolgens in alle cellen. Dit is echter een heel beknopte uitleg. Wil je graag meer weten, vraag ernaar of wie weet kan je een presentatie organiseren.

Wil je meer over de weldadige magneetjuwelen van Energetix weten? Lees zeker het gratis E-boek of ontdek er tijdens een magneetjuwelen presentatie alles over . Als gastvrouw/ gastheer ontvang je een geschenk uit de nieuwste collectie sieraden ter waarde van 10% van de omzet die bij de presentatie wordt gerealiseerd.

 

 

 

 

Workshop : Piramide van Bewustwording - 10 avonden

 

Start : woensd 10 oktober 2018

1 x om de 14 dagen

 

Presentatie Energetix Magneetjuwelen

 

donderd 25 of 29 oktober 2018 van 19u30 tot 21u30

 

Ontdek hoe magneten jou en je kinderen kunnen helpen.

 

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang hier gratis het E-book (22blz.) Magneet kracht.