Presentatie organiseren

 

Presentatie Organiseren ?

Ontvang als geschenk 10% van de omzet van jouw presentatie

 
 
 

ENERGETIX presentatie - plezierig en boeiend

 

Tijdens deze presentatie ontdek je niet alleen hoe bijzonder de sieraden van Energetix zijn, we zien ook hoe ze werken. Magneettherapie bestaat al heel lang: de oude Chinezen, de Egyptenaren en nog oudere culturen kenden de krachtige werking van magneten.

 

Uit ervaringen van veel mensen ontdekten we dat ze zowel helpen bij allerlei vervelende kleine klachten, als chronische aandoeningen. Voor de gevoelige nieuwetijdsmensen en kinderen zijn ze ideaal. Je kan beter belastende energie afvoeren en goed geaard blijven. Ik ben blij dat de magneetjuwelen in mijn leven zijn gekomen. Niet alleen voor mezelf maar ook voor mijn klanten.

.

Verder zijn de magneetjuwelen ook echt wel mooi om te dragen en betaalbaar. Op die manier sla je twee vliegen in één klap. Je helpt je gezondheid en levenskwaliteit in de goede richting en je draagt een mooi juweel (er zijn ook magneten bij die je onzichtbaar kan dragen).

 

Wil je graag zelf een presentatie bij je thuis organiseren ? Als gastvrouw/gastheer ontvang je altijd een gratis cadeau uit de collectie ofwel mag je voor 10% van de omzet zelf een geschenk kiezen. Ook ontvang je gratis een magneetmassage van 10 minuten op de kleding. Je kan je aanmelden via deze link: info@vitavert.be of Energetix

 

 

Wil je graag ervaren hoe zo een presentatie in zijn werk gaat en dan misschien zelf ééntje organiseren? Meld je dan aan op info@vitavert.be of via dit contactformulier.