Activiteiten

 

Cursus: Piramide van bewustwording

 

We zijn nu al enkele jaren definitief het Aquariustijdperk binnen getreden. Dit tijdperk biedt ons de mogelijkheid om versneld in bewustzijn te groeien. We krijgen de kans om meesterschap te verwerven over deze duale wereld, alsook om onze volledige menselijke capaciteiten te ontwikkelen. Denken we hierbij aan de meesters die ons voorgingen bijvoorbeeld Boedha, Jezus, …

 

De dag van vandaag is er een enorm aanbod aan spirituele cursussen en workshops die je helpen antwoorden op deze vragen te vinden. En dat vinden wij fantastisch. Spijtig genoeg verliezen we onszelf soms in deze zoektocht en zien we door de bomen het bos niet meer.

 

 

De cursus “Piramide van bewustwording” helpt om je kompas op die manier te richten dat je gestaag je bewustzijn kan verruimen. Er worden vier pijlers aangereikt, om je een houvast te bieden in je zoektocht. Indien je deze vier pijlers gelijktijdig blijft ontwikkelen dan komt het eenheidsbewustzijn en jouw hoogste potentie mogelijk tot volle ontplooiing. Door samen in groep hiermee aan de slag te gaan, versterk je mekaar. Dit is de kracht van de groepsdynamiek.

 

Wat komt er zoal aan bod?

 

-Vier pijlers van bewustwording

-Balans tussen yin en yang

-Verschillende technieken om in verbinding te gaan met je Hogere Zelf, het collectief bewustzijn

-Methodes om meesterschap te krijgen over je eigen leven

-Het activeren en opladen van je licht- of ka lichaam

-Soundhealing technieken

-Twin relaties – groepen

-Sacrale geometrie

Wanneer : telkens op woensdagavond om de 14 dagen : 10/10, 24/10, 7/11, 21/11, 5/12, 19/12 in 2018 en 9/1, 23/1, 6/2, 20/2 in 2019 van 19u tot 22u

 

Inbegrepen: thee, water, versnaperingen – samenvatting via mail – je mag zelf notities nemen

 

Prijs: eerste les gratis, 10 lesavonden, 270 euro voor de hele reeks, betalen voor 05 oktober 255 euro voor de hele reeks. Gespreide betalingen is ook mogelijk op aanvraag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Balance & more