Massage opleidingen

 

Massage opleidingen: Binnenkort nieuwe data

 

Tibetaanse detox rugmassage

 

Edelsteenmassage

 

Soultherapiemassage

 

 

Tibetaanse detox rugmassage workshop

 

De Tibetaanse detox rugbehandeling is een sterk ontgiftende lichaamsbehandeling. We maken gebruik van honing in combinatie met ontgiftend basisch zout. Met deze bijzondere mengeling gaan we de reflexpunten op de rug losmaken met een speciale handtechniek. De geblokkeerde energie kan al zo terug vrij gaan stromen en afvalstoffen kunnen afgevoerd worden. We leren hoe deze reflexpunten verbonden zijn met de rest van het lichaam en hoe je kan zien of bepaalde gebieden sterker geblokkeerd zijn dan andere.

 

Een zeer intense massage met een sterk opkikkerend after-effect. Een leuk bijkomend detail, de klant heeft een zijdezachte en gezuiverde rug dankzij de peeling die deze massage met zich meebrengt.

 

Wanneer:

Prijs: 55 €, inclusief cursusmateriaal, thee en versnaperingen (45 € voor early birds = betaling voor ). Inschrijving definitief na betaling.

Ideaal voor masseurs, schoonheidsspecialisten, therapeuten, helers om iets bijzonders te integreren in hun aanbod. Ook voor geïnteresseerden en liefhebbers.

 

Meebrengen: enkele handdoeken en twee heel kleine kommetjes (voor honing en zout)

 

 

Edelsteenmassage opleiding

 

Tijdens de workshop edelsteenmassage leren we wat edelstenen zijn en hoe ze werken op lichaam en geest. We bekijken enkele belangrijke edelstenen en hun werkzaamheid.

 

Vervolgens ervaren we hoe we de edelstenen kunnen gebruiken tijdens een massage van het volledige lichaam en oplegging van de chakra’s.

 

Deze intens relaxerende en helende massage, werkt zowel fysiek als energetisch heel sterk in op lichaam en geest. We werken met een mengeling etherische oliën ideaal voor deze massage en gebruiken verwarmde edelstenen. De bedoeling is dat de chakra's terug goed stromen en het lichaamseigen genezingsproces sterk kan functioneren.

 

Wanneer:

Meebrengen : handdoeken

Prijs : 119 euro + 25 euro voor een set van 8 edelstenen, inclusief cursus, drank en versnaperingen (99 € voor early birds = betaling voor ). Inschrijving definitief na betaling.

 

 

 

Soultherapie massage

 

Wil je graag een massage leren geven waarbij je tot op celniveau/zielsniveau kan werken?

 

Tijdens deze opleiding leer je vooreerst de basis en de doelstelling van soultherapie. Vervolgens zien we hoe de soultherapiemassage is opgebouwd en daarna ga je zelf aan de slag. Lees meer soultherapiemassage

 

Wanneer: op aanvraag, 3 avonden of een vrijdagavond en zaterdag

 

Waar:

 

Prijs: 145 euro inclusief cursusmateriaal, thee en versnaperingen (125 € early birds)

 

 

 

 

 

Inschrijven :

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Balance & more