Massage opleidingen

 

Massage opleidingen 2019

 

Tibetaanse detox rugmassage : dinsdag 5 februari 2019

 

Kristal/Edelsteenmassage en heling : vrijdag 6 en zaterdag 7 juni 2019

 

 

 

Tibetaanse detox rugmassage workshop

 

De Tibetaanse detox rugbehandeling is een sterk ontgiftende lichaamsbehandeling. We maken gebruik van honing in combinatie met ontgiftend basisch zout. Met deze bijzondere mengeling gaan we de reflexpunten op de rug losmaken met een speciale handtechniek. De geblokkeerde energie kan al zo terug vrij gaan stromen en afvalstoffen kunnen afgevoerd worden. We leren hoe deze reflexpunten verbonden zijn met de rest van het lichaam en hoe je kan zien of bepaalde gebieden sterker geblokkeerd zijn dan andere.

 

Een zeer intense massage met een sterk opkikkerend after-effect. Een leuk bijkomend detail, de klant heeft een zijdezachte en gezuiverde rug dankzij de peeling die deze massage met zich meebrengt.

 

Wanneer: Dinsdag 5 februari van 9u tot 13u

Prijs: 55 €, inclusief cursusmateriaal, thee (45 € voor early birds = betaling voor 25/01/2019 ). Inschrijving definitief na betaling.

Ideaal voor masseurs, schoonheidsspecialisten, therapeuten, helers om iets bijzonders te integreren in hun aanbod. Ook voor geïnteresseerden en liefhebbers.

 

Meebrengen: enkele handdoeken en twee heel kleine kommetjes (voor honing en zout)

 

 

Kristal/Edelsteenmassage en heling opleiding

 

Tijdens de workshop kristalmassage leren we wat edelstenen zijn en hoe ze werken op lichaam en geest. We bekijken enkele belangrijke kristallen en hun werkzaamheid.

 

Vervolgens ervaren we hoe we de edelstenen kunnen gebruiken tijdens een massage van het volledige lichaam en oplegging van de chakra’s.

 

Deze intens relaxerende en helende massage, werkt zowel fysiek als energetisch heel sterk in op lichaam en geest. We werken met een mengeling etherische oliën ideaal voor deze massage en gebruiken verwarmde edelstenen. De bedoeling is dat de chakra's terug goed stromen en het lichaamseigen genezingsproces sterk kan functioneren.

 

Lees meer

 

Wanneer: Vrijdag 7 juni van 18u tot 22u en zaterdag 8 juni 2019 9u30 tot 13u30

 

Meebrengen : handdoeken, schrijfgerief

 

Prijs : 169 euro inclusief 7 chakrastenen en twee grote kristalmassagestenen, inclusief cursus, drank en versnaperingen (159 € voor early birds = betaling voor 30/04/2019 ). Inschrijving definitief na betaling.

 

 

 

Inschrijven :

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Balance & more