Auralezingen

Auralezing

met pastelkrijttekening van jouw ziel als bloem (zie voorbeeld onderaan)

 

Bij Vitavert kan je ook terecht om je aura of je hogere zelf te laten lezen.

 

Waar kom je meer over te weten tijdens een auralezing:

 

  • Wat zijn je belangrijkste levenslessen/blokkades in dit leven?
  • Wat is je grootste zielstalent van dit leven, wat wil je hogere zelf bereiken in dit leven?
  • Waarom trek je steeds dezelfde situaties of een bepaald type mensen aan.
  • Heb je last van overleden zielen?
  • Heb je steeds terugkerende dromen of nachtmerries, sterke angsten?
  • Hoe spelen vorige levens nog steeds door in het huidige leven?

 

 

Tijdens deze auralezing krijg je antwoord op de meest belangrijke vragen.

Als je wil kan er gelijktijdig een tekening van je ziel gemaakt worden zoals deze als bloem verschijnt.

 

Ter plaatse bij Vitavert

Auralezing: 60 euro (+/-1u tot 1u30)

Auralezing met zielentekening: 75 euro (+/-1u30 tot max 2u)

Auralezing met auraheling 100 euro (+/- 2u)

Enkel zielentekening: 45 euro (+/- 45 min tot 1u)

 

Op afstand

Auralezing met schriftelijke uitleg: 50 euro

Auralezing met zielentekening en schriftelijke uitleg : 80 euro (zie voorbeeld)

Enkel zielentekening zonder uitleg : 50 euro

Prijzen incl. enveloppe en postzegels voor België en Nederland

 

Je stuurt een foto van jezelf (of iemand anders) door

en enkele vragen ivm je zielenweg, je leven.

 

Vervolgens ontvang je een bevestigingsbericht en kan

je het geld overschrijven. Als het bedrag ontvangen is,

zal de auralezing en tekening op afstand plaatsvinden.

De info die binnenkomt ivm de ziel wordt uitgetypt

en samen met de pasteltekening opgestuurd.

 

Indien je graag een spoedlevering wenst kan dit voor

bijkomend supplement.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voorbeeld auralezing op afstand met schriftelijke uitleg

 

Auralezing Anja (fictieve naam)

 

Op het moment dat ik in verbinding trad met de zielebloem van Anja, verscheen er als eerste een grote roze bloem met een warm gouden hart aan mijn geestesoog. Deze bloem gaf mij het gevoel dat Anja een warmhartig persoon is, die je met al haar mogelijkheden zal helpen als je het moeilijk hebt. Op de vele bloemblaadjes die verschenen stond aan het uiteinde van elk blaadje een klein bloempje. De vele bloemblaadjes gaven mij een indruk over de vele talenten en gaves waarover Anja beschikt. Deze natuurlijke talenten gebruikt ze maar al te graag om het licht in anderen te laten stralen (de kleine bloempjes). Haar warmte en liefde draagt ze naar iedereen uit die in haar nabijheid is. Ze draagt de fakkel van het licht als de anderen de weg kwijt zijn.

 

Nadien verscheen er een tweede bloem, degene die ik diende te tekenen: de wilde roos. Deze roos is zoals ze het zelf zegt een beetje wild, ze wil haar eigen weg gaan, buiten de lijntjes kleuren. Ook als haar omgeving zijn bedenkingen heeft. Maar gelijktijdig mag je niet vergeten dat deze bloem ook een roos blijft: zacht, warm en wonderschoon. Ze heeft altijd de beste intenties voor alles en iedereen.

 

Bij het ophalen van een belangrijk vorig leven kwam ik terecht bij een natuurvolk. Ik zag Anja als een jongen van rond de 17 jaar oud. Om de zeven jaren wilde de groep naar een nieuwe plek verhuizen om de natuur terug de tijd te geven te herstellen. Ze braken dan alles van hun nederzettingen af en gaven het terug aan de natuur. Zeven jongens van de stam vanaf 17 jaar diende na elke 7 jaar op zoek te gaan naar een nieuwe plek waar ze de komende zeven jaar zich zouden vestigen. Samen met de andere zes jongens trok Anja erop uit om een gunstige plek te zoeken, die toch ver genoeg verwijderd was van hun huidige nederzetting. Zo kwamen de jongens terecht bij een plaats die wel geschikt leek. Vlakbij liep een zuivere rivier, in de nabijheid waren genoeg bossen en velden en een mooie

plek in de zon beschut voor de wind. Op het eerste zicht een ideale plek.

 

De zoon van het stamhoofd die vrij dominant was, besliste dat hier hun nieuwe nederzetting zou komen. Maar Anja zag dit net even anders, ze wees op het feit dat de rivier te dichtbij was en dat hun woonplaats zou overstromen bij hevige regenval. Aan de manier waarop het gras en de grond eruit zag vlak bij de rivier kon Anja dit heel goed inschatten. Doch de rest van de jongens durfde niet op tegen de dominantie van de andere jongen. Alzo geschiedde het dat hun nieuwe thuis opgebouwd werd op de plek te dicht bij de rivier. Zoals Anja vermoedde duurde het niet lang voor de eerste overstromingen zich aandienden. Anja slim, intuïtief en eigenzinnig als ze was, had in tussentijd een grote lemen hut helemaal op zichzelf gebouwd, een heel eind verder op een hoger gelegen gebied. Nu iedereen in paniek zijn ondergelopen hut uit rende kon ze de hele stam opvangen in haar hut. Deze had ze reeds voorzien met voorraden, dekens en al het nodige materiaal om iedereen verder te helpen in tijd van nood. Het stamhoofd wilde in eerste instantie niet toegeven dat de plek die zijn zoon gekozen had niet geschikt was. De zoon stelde voor om dammen te bouwen rond hun nederzetting. Met enige tegenzin bouwden de stamleden de dammen. Doch de overstroming die volgde was nog veel heviger als degene voordien en de dammen braken. Weer vluchtten ze allemaal naar de hut van Anja. Die dag besliste de stam unaniem om hun lemen hutten af te breken en te heropbouwen op de plek waar Anja woonde.

 

Dit leven laat heel goed zien wat Anja haar zielentalent is, ze kan de schoonheid en de kracht van de natuur waarderen en respecteren. Ze zoekt naar de juiste balans tussen mens en natuur, zodat ze mekaar geen leed aan doen maar mekaar versterken. In dit leven wordt ze uitgedaagd om haar eigen weg te volgen, ook als anderen haar niet begrijpen of een andere weg kiezen. Ga in je kracht staan en wees jezelf, diegene die klaar voor jou zijn komen als vanzelf naar jou toe. Geniet van elk aspect van dit leven en wees de prachtige wilde roos die je bent.