Bachbloesemtherapie

Bach Bloesems

 

Bachbloesems helpen je om in evenwicht met je emoties te leven en (terug) gelukkig te worden.

 

Waarom Bach Bloesem remedies ?

 

Volgens Dokter Edward Bach ligt de werkelijke oorzaak van ziekte in het gevoelsleven van de mens. Velen van ons hebben last van angsten, boosheid, onzekerheid, eenzaamheid, enzovoort. We weten niet altijd raad met onze gevoelens en emoties. Indien dit lang aanhoudt kunnen we er letterlijk ziek van worden en allerlei lichamelijke klachten krijgen.

 

Ieder ziektesymptoom, of dat nu fysiek of psychisch is, heeft ons een specifieke boodschap te vertellen. De Bach Bloesem Remedies helpen ons die boodschappen te ontcijferen. Ze helpen onze emoties te verwerken en in positieve zin te benutten. Door het herstellen van de harmonie in onszelf kan ook de harmonie in ons lichaam terugkeren. Zo wordt de balans tussen lichaam en geest hersteld.

 

Voor welke klachten kan je de Bach Bloesem Remedies gebruiken?

 

Heeft u last van vermoeidheid, stress, depressies, angsten, verdriet om een verlies, trauma's, jaloezie, onverdraagzaamheid, haat, zelfmoordgedachten, slapeloosheid, gewichtsproblemen ...?

 

Of zijn je kinderen onhandelbaar, overgevoelig of ongelukkig? Hebben ze ADHD, ADD, autisme of andere gedragsstoornissen of slaapproblemen? Zien ze dingen die jij niet ziet? Is je puber of partner absoluut niet meer te genieten?

 

Bachbloesems gaan je een klaardere kijk geven op jezelf en je medemensen. Ze gaan ervoor zorgen dat je emoties terug in evenwicht komen waardoor het eigen genezingsproces op gang wordt gebracht.

 

Hoe gaan we de Bachbloesems selecteren?

 

Aan de hand van een gesprek selecteren we samen de meest geschikte bloesems. De bachbloesems werken het best als je een verzamelflesje laat samenstellen. Indien je losse flesjes neemt heb je maar een beperkte werking, waardoor de resultaten kunnen tegenvallen.

De Bachbloesems zijn 100% natuurlijk, zonder bijwerkingen en niet verslavend. Ze kunnen zowel voor volwassenen, kinderen als baby´s gebruikt worden, ook dieren reageren heel snel op deze helende plantentincturen.

Gesprek inclusief flesje met de bachbloesems :

30 min = 35 € (per extra 15 min = + 5 €)

1u = 45 €

1u30 = 50 €

 

Gesprek zonder bloesems = dezelfde prijzen als inclusief een flesje bachbloesems

 

Indien je extra bloesems wil meenemen voor familieleden = + 10 € per flesje

 

 

 

 

 

Balance & more