Edelsteen/chakra-en kleurentherapie

 

Kristal - en chakratherapie

 

Edelstenen hebben verschillende trillingsfrequenties bepaald door hun materie (vb ijzer, calcium, fluor, silicum, enz...) en hun kleur. Uit wetenschappelijk onderzoek weten we inmiddels dat het menselijk lichaam bestaat uit miniscule atomen. Deze atomen trillen ten opzichte van elkaar met een grote snelheid. Hierdoor lijkt het of we uit een vaste structuur bestaan, nochtans is dit niet zo.

 

Indien we edelstenen opleggen of dragen, neemt ons lichamelijk veld de helende trilling over van de stenen. Hierdoor kunnen de chakra's die verantwoordelijk zijn voor verschillende processen in het lichaam terug in balans komen.

 

Vitavert biedt verschillende behandelingen aan met de edelstenen, zowel volwassenen als kinderen reageren hier heel goed op.:

 

Chakraheling met edelstenen Per 15 min = 13 €

 

ook interessant is de Kristalmassage met heling

 

Volwassenen: stress, slapeloosheid, depressie, allerhande lichamelijke klachten, oververmoeidheid,…

 

Kinderen : idem volwassenen, ADHD, ADD, autisme, overgevoeligheid, kinderen die slecht geaard zijn, te gevoelig zijn voor prikkels en spanningen rondom hun.

 

Bij overgevoelige kinderen heb ik reeds meermaals vastgesteld dat hun bovenste chakra’s te ver open staan. Hierdoor nemen ze te veel prikkels (stress, spanningen) uit hun omgeving op. Om deze spanningen af te voeren gaan de kinderen zich terugtrekken in hun eigen wereld of net heel hyperactief gedrag vertonen. In combinatie met de onderste chakra’s die vaak gesloten zijn, geeft dit een zware belasting voor het kind. Kinderen (zelfs heel jonge) reageren heel goed op de edelstenen en de reiki.

 

 

Kleurentherapie

 

Het gepolariseerde licht ( 99 %) in de kleurentherapie lamp stimuleert en verhoogt de celactiviteit. Het versnelt de regeneratie en vorming van nieuwe cellen en weefsels. Zowel de immuniteit van je huid als je lichaam worden verhoogd. Het helpt je emotioneel in balans te komen en zorgt voor een positiever gemoed.

 

Gepolariseerd licht :

  • Werkt wondhelend
  • Versterkt regeneratie processen
  • Stimuleert en harmoniseert het metabolisme
  • Verbeter de doorbloeding
  • Versterkt het immuunsysteem
  • Verlicht pijn

Rood : activeert verborgen energie van het lichaam, geeft kracht

Blauw : kalmeert, verbetert de concentratie, goed bij hoge bloeddruk

Geel : versterkt en activeert het lichaam, goed bij depressie of een winterdipje

Groen : kalmeert stress en activeert zelfacceptatie en liefde

Oranje : activeert en verwarmt, activeert een positief gemoed

Violet : inspireert en kalmeert, kalmeert het zenuwstelsel, versterkt het nadenken

Roos : bevrijdt emoties, kalmeert en helpt te ontspannen

 

 

Kleurentherapie : per 20 min 7 €

 

Balance & more