Reiki

 

 

Reiki

 

REIKI betekent in het Japans LEVENSKRACHT-ENERGIE. Een reiki-behandeling geeft energie aan belangrijke organen en klieren. Het versnelt enorm het vermogen van het lichaam om te genezen op fysiek, mentaal en spiritueel vlak. Het helpt je om verantwoordelijkheid op te nemen voor je eigen leven, om de

vreugde van het jezelf-goed-voelen te accepteren.

 

 

Wat is Reiki?

Reiki is een Japans woord dat Universele Levensenergie betekent. De kosmos is vol van deze eindeloze en onuitputtelijke energie. Het is dezelfde universele, oorspronkelijke en scheppende kracht en energiebron die ons allen in leven houdt.

Eigenlijk zijn we allen met deze universele levensenergie geboren, maar in de loop van ons leven vervuilt ons energiekanaal en slibt dicht.

Door middel van een inwijding kan een reiki-behandelaar zich terug met deze "Kosmische energie" verbinden en kan hij met zijn handen deze energie gaan doorgeven aan zichzelf of anderen.

Hoe werkt Reiki?

Een reiki-behandelaar plaatst zijn handen op het lichaam op de belangrijke organen, botten, spieren en klieren en brengt er het energieniveau zo hoog mogelijk. Door het energieniveau zo hoog mogelijk te brengen wordt het eigen genezingsproces van je lichaam op gang gebracht en kunnen kwalen, ziekten en zelfs gemoedstoestanden zeer snel genezen.

 

Reiki is een golf die je niet kan meten, zoals bij elektriciteit of x-stralen wel het geval is. Reiki kan door alles heendringen: door kleding, gips, verband, metalen enz... Tijdens een behandeling dient men zich nooit uit te kleden. Je kan reiki ook plaatselijk gaan gebruiken bij een acute kwaal, bijvoorbeeld : een gebroken been , een blauw oog, brandwonden, ....

 

Aangezien veel kwalen verbonden zijn met andere organen en ook met de emoties, bijvoorbeeld : een sinusitus die zijn oorsprong vindt in de maag die uit balans is - en de maag die uit balans is doordat je bijvoorbeeld een grote periode van stress beleeft - heeft meer baat met een totaalbehandeling zodat je automatisch alle organen, lichaamsdelen en emoties in één keer kan genezen. De reiki-behandelaar kan zo ook achterhalen waar de lichamelijke oorsprong zich bevindt.

 

Wat doet Reiki?

 

Een reiki totaalbehandeling kalmeert elke pijn zowel fysiek als emotioneel en kan je zo diep laten inslapen totdat hij je brengt naar een Goddelijke, Ondefinieerbare ontspanning.

Tijdens de behandeling kan je warmte en soms wel hitte tot in je organen voelen doorstromen, ook tintelingen en koude golven kunnen voorkomen. Reiki kan in combinatie met elk geneesmiddel of behandeling (chemo-therapy) gebruikt worden zonder enig gevaar. Het genezingsproces zou enkel veel sneller verlopen.

 

Reiki is er voor iedereen volwassenen, kinderen, dieren en zelfs planten. Zeker ook voor onze nieuwetijdskinderen met nieuwe tijdskenmerken (vb overgevoeligheid, ADHD, ADD, autisme, dyslexie, spraakstoornissen, onverklaarbare ervaringen, zeer wijze uitspraken, hyperactiviteit, ...) kan Reiki een nieuwe balans creëren, zodat onze kinderen terug hun innerlijke rust kunnen vinden.

 

 

Prijslijst reiki

 

30 min = 25 €

60 min = 50 €

 

 

 

 

 

Balance & more