Soultherapie
 
 
 

Soulretrieval /Soultherapie helpt je om terug contact te maken met je innerlijke leiding

 

Je leert al doende poorten in jezelf te openen waardoor je jouw innerlijk meesterschap kan ontwikkelen. Hierdoor kan je trauma's uit het heden of verleden helen zowel emotioneel als fysiek.

Deze techniek (die we ooit heel goed beheersten) biedt ons de kans om terug onze eigen balans, alsook onze grotere bestemming te hervinden.

 

Aangezien ik zoveel mooie resultaten met de soultherapie bereik, heb ik er een boek over geschreven zodat iedereen hem kan leren gebruiken. Het boek met de titel : "Soultherapie - Ontdek het Meesterschap in Jezelf is binnenkort terug te koop via de website. Voorlopig kan je via mail bestellen : info@vitavert.be

 

 

 

Soulretrieval/Soultherapie

 

De soultherapie helpt je om zowel onverwerkte emoties en trauma's op te ruimen, alsook lichamelijke kwalen verbonden hieraan. Een zielszuiverende therapie waarbij je tot op celniveau kan helen.

 

Hoe werkt de soulretrieval /soultherapie?

 

 

Met de soultherapie leer je terug in verbinding gaan met je innerlijke bron of je eigen meesterschap. Door je terug te verbinden met je innerlijke kern krijg je toegang tot de kosmische bron. Je zielaspect begeleidt je stap per stap naar die zaken die als eerste dienen aangepakt te worden. Door je leven van binnenuit aan te pakken, verandert de wereld rondom je automatisch mee.

 

 

Tijdens deze therapie herbeleeft de cliënt in een zeer diepe ontspanning bijvoorbeeld ervaringen uit het verleden (je kan ook naar andere plekken gaan). Het onderbewustzijn van de cliënt selecteert zelf in welk ervaringsgebied moet worden gewerkt.

 

Als onderdrukte emoties, gedachten en lichamelijke reacties zijn geuit, ontstaat er inzicht in wat toen is gebeurd en hoe je erop hebt gereageerd. Je merkt dan dat overtuigingen en reactiepatronen die in het verleden ontstonden nu nog steeds in je leven aanwezig zijn.

 

Door intens in deze herbeleving te gaan en vervolgens alles te helen en op te ruimen tot op celniveau, kan je permanent je leven veranderen. Het geeft je de tools om vicieuze cirkels definitief te doorbreken. Na zo een behandeling heb je het gevoel alsof je een stuk van je rugzak voorgoed hebt leeggemaakt. Je voelt je lichter en gelukkiger.

 

Alles wat we in het verleden gevoeld, gehoord, gezien, gedacht, geroken en geproefd hebben, kunnen we in een diepe ontspanning (ook wel trance genoemd) opnieuw ervaren. Het is een natuurlijk verschijnsel dat vanzelf ontstaat als we ons ergens op concentreren. Denk maar

aan het intens lezen van een boek of het kijken naar een film.

 

Herbeleving is een heel persoonlijke ervaring. Sommige mensen zien min of meer duidelijke beelden, anderen voelen vooral hun lichaam en weer anderen ´weten´ het gewoon. Tijdens de herbeleving blijf je je bewust van het contact met de begeleider, terwijl je tegelijkertijd beelden, gevoelens en andere indrukken kan downloaden. Hierdoor ontdek je hoe die vroegere ervaring tot nu toe heeft doorgewerkt.

 

Open de poort in jezelf naar je hoogste zelf

en ervaar de gave die in ieder van ons besloten ligt

dat we toegang hebben tot onze eigen genezing

 

 

Kostprijs individuele sessie soulretrieval/soultherapie : 60 euro 1u15 tot 1u30

 

Wat je ook kan interesseren :

 

Soulretrieval/therapie massage

Boek : Soultherapie- Ontdek het meesterschap in je zelf

 

Balance & more