Soultherapie

 

 

Soultherapie (incl. nieuwste techniek = reïncarnatietherapie 2017)

 

De soultherapie helpt je om zowel onverwerkte emoties en trauma's op te ruimen, alsook lichamelijke kwalen verbonden hieraan. Een zielszuiverende therapie waarbij je tot op celniveau kan helen.

 

Hoe werkt de soultherapie?

 

Met de soultherapie leer je terug in verbinding gaan met je ziel of je eigen meesterschap. Door je terug te verbinden met je ziel krijg je toegang tot de kosmische bron. Je ziel begeleidt je stap per stap naar die zaken die als eerste dienen aangepakt te worden. Door je leven van binnenuit aan te pakken, verandert de wereld rondom je automatisch mee.

 

reïncarnatietherapie 2017

reïncarnatietherapie 2017

Reïncarnatietherapie 2017

Tijdens deze therapie herbeleeft de cliënt in een zeer diepe ontspanning bijvoorbeeld ervaringen uit het verleden (je kan ook naar andere plekken gaan). Het onderbewustzijn van de cliënt selecteert zelf in welk ervaringsgebied moet worden gewerkt.

 

Als onderdrukte emoties, gedachten en lichamelijke reacties zijn geuit, ontstaat er inzicht in wat toen is gebeurd en hoe je erop hebt gereageerd. Je merkt dan dat overtuigingen en reactiepatronen die in het verleden ontstonden nu nog steeds in je leven aanwezig zijn. Door intens in deze herbeleving te gaan en vervolgens alles te helen en op te ruimen tot op celniveau, kan je permanent je trilling veranderen. Het geeft je de tools om vicieuze cirkels definitief te doorbreken. Na zo een behandeling heb je het gevoel alsof je een stuk van je rugzak voorgoed hebt leeggemaakt. Je voelt je lichter en gelukkiger.

 

Alles wat we in het verleden gevoeld, gehoord, gezien, gedacht, geroken en geproefd hebben, kunnen we in een diepe ontspanning (ook wel trance genoemd) opnieuw ervaren. Het is een natuurlijk verschijnsel dat vanzelf ontstaat als we ons ergens op concentreren. Denk maar

aan het intens lezen van een boek of het kijken naar een film.

 

Herbeleving is een heel persoonlijke ervaring. Sommige mensen zien min of meer duidelijke beelden, anderen voelen vooral hun lichaam en weer anderen ´weten´ het gewoon. Tijdens de herbeleving blijf je je bewust van het contact met de therapeut, terwijl je tegelijkertijd beelden, gevoelens en andere indrukken kan downloaden. Hierdoor ontdek je hoe die vroegere ervaring tot nu toe heeft doorgewerkt.

 

Open de poort in jezelf naar je ziel

en ervaar de gave die in ieder van ons besloten ligt

dat we toegang hebben tot onze eigen genezing

 

Welke toegangspoorten opent nu de soultherapie?

 

A. Het huidige leven

 

a. Een huidige situatie bekijken en helen (ruzies, pijn, verdriet, fysieke kwalen).

 

b. Teruggaan in de tijd en een situatie uit dit leven heroproepen (je weet nog ongeveer wat er gebeurde).

 

c. Teruggaan tot de kindertijd, geboorte, conceptie en verdrongen ervaringen herbeleven (je weet niet meer wat er gebeurde).

 

d. In verbinding gaan met overledenen.

 

B. Heling van je kinderen of andere zielen

 

reïncarnatietherapie 2017

Eén van de mooiste zaken die je met de soultherapie kan doen:

 

Vanuit de verbinding met je ziel, leg je contact, vanuit onvoorwaardelijke liefde, met de ziel van een ander. Bijvoorbeeld met de ziel van je kind of met de ziel van anderen die je wil helpen.

 

Vervolgens ervaar jij zowel emotioneel als fysiek wat je kind voelt. Hierna bekijken we hoe dit eventueel ontstaan is en wat we kunnen doen voor je kind. Vervolgens gaan we helen tot op celniveau zodat de oorzaak van de onbalans definitief kan aangepakt worden. Dit alles met respect voor de vrije wil van de ziel.

 

Met deze techniek heb ik reeds ongelooflijk mooie resultaten mogen bereiken en vaak na één behandeling. Waaronder veel slapeloze of angstige baby's en kinderen.

 

PS: dit is ook wat babyfluisteraars doen, maar in principe kan iedereen dit leren.

 

 

C. Levens waar je ziel nog mee verbonden is (reïncarnatietherapie 2017)

 

a. Teruggaan naar een leven uit het verleden waar je nog mee verbonden bent en inzichten en heling vanuit dat leven meebrengen naar dit leven.

 

b. In verbinding gaan met overledenen vanuit een vorig leven. Je kan overledenen ontmoeten en zaken met hen bespreken en afsluiten.

 

c. Naar een leven gaan waar je jouw unieke zielengaven gebruikte. Op die manier kan je zien wat je ziel in dit leven wil neerzetten. Ideaal als je niet weet welke richting je uit wil.

 

d. Je kan een LBL = Life Between Lives – sessie doen. Hierbij ga je eerst naar een vorig leven, waarbij je opnieuw je stervensproces en je opstijgingsproces herbeleeft. Vervolgens ervaar je jouw Thuiskomst in het hiernamaals. Je kan hier je eigen ziel, gidsen, overledenen, Meesters en anderen ontmoeten. De LBL- sessie is enkel mogelijk voor mensen die reeds eerder minstens één succesvolle soulsessie achter de rug hebben. De ziel en de mens dienen er echt klaar voor te zijn. Een LBL sessie duurt 1u30 tot 2u en komt op 80 €.

 

 

 

Lees ook rubriek boeken : Soultherapie - Ontdek het meesterschap in jezelf

 

Leer zelf in tien basisstappen hoe je terug in verbinding kan gaan met je (ziel) innerlijke meesterschap en je leven kan aanpakken van binnenuit. Je ontdekt hoe je bij jezelf en samen met de ander regressie - en reïncarnatietherapie 2017 en andere technieken kan toepassen.

 

Bestellen boek ? Webwinkel Vitavert

 

 

 

Teller sinds april 2016