Hypnose
Hypnose is een ideaal hulpmiddel om mentale en fysieke problemen of vervelende gewoontes waar je mee kampt bij de wortel aan te pakken.


Het is volledig natuurlijk doordat we voorbij gaan aan de geest en

aan de slag gaan met het onderbewustzijn.


Hypnotherapie CoachingAlles waar jij mee worstelt of wat je leven verstoort, zit in je onderbewustzijn verankerd. Het onderbewustzijn is krachtig, het kan zowel lichamelijke als mentale reacties creëren.


Allergieën of chronische pijn, maar ook stress, angst, verslaving, slaapproblemen of een laag zelfbeeld . En net daarom werkt hypnose zo doeltreffend. Door middel van hypnose kunnen we  je bewustzijn en je onderbewustzijn terug op één lijn brengen.


Zo kunnen we negatieve reacties verminderen of helemaal uitschakelen en er een positieve reactie voor in de plaats stellen. Zo kan je wel gewoon gezond eten, die presentatie op het werk geven, uitgerust opstaan.


Hypnotherapie biedt doeltreffende oplossingen voor de meest uiteenlopende zaken. In theorie kan hypnose ieder negatief gedrag vervangen door een positief gedrag, op een veilige een eenvoudige manier. Hypnose verschilt daardoor van andere behandelingen, omdat de oorzaak van het probleem wordt aangepakt in plaats van het symptoom.Hypnose kan je ook helpen om af te vallen, te stoppen met roken, verlost te worden van een fobie, pijn te verlichten, depressie en burn-out aan te pakken, stress te verminderen  en nog veel meer.


Vaak is één behandeling voldoende.  Soms heeft je onderbewuste extra ondersteuning nodig en zijn in overleg meerdere sessies nodig.
Hypnose


Hypnotherapie


  • verslavingen
  • slaapproblemen
  • eetproblemen
  • angsten allerlei
  • bij fysieke problemen, burnout, depressie, CVS, …
  • zelfvertrouwen, eigenwaarde
  • ...
Voor 1u30 komt dit op 125 €


Reviews
Ann D.

*****


De hypnotherapie heeft me heel goed geholpen met mijn eetprobleem.  De onweerstaanbare drang om iets te moeten eten is verdwenen.  Ik ben ook veel sneller voldaan.Christel S.

*****


De hypnotherapie heeft me doen inzien dat mijn migraine aanvallen te maken hebben met het niet kunnen omgaan met negatieve of intense emoties.  Ik ben nu aan het leren om mijn emoties toe te laten, te voelen en te integreren.  Mijn onderbewustzijn hoeft nu geen migraine aanvallen meer te creëren.