Massages

Valentijn Duo Massages  2020

Valentijn Klank Concert 2020


Scrol naar beneden


De bedoeling is dat de chakra's terug goed stromen en het lichaamseigen genezingsproces goed kan functioneren. Op het einde van de massage toetsen we opnieuw je chakra’s af.


Een zalige massage die je echt eens moet geprobeerd hebben.


Kristalmassage en heling :

1u - 55 €

1u30 - 75 €


Massages


Kristalmassage en heling


Ervaar de krachtige werking van kristallen tijdens de kristalmassage en heling. Deze intens relaxerende en helende massage,  werkt zowel fysiek als energetisch krachtig in op lichaam en geest.


Bij aanvang van deze massage worden je chakra’s afgegaan met een pendel. Op die manier stellen we vast welke chakra’s uit balans zijn, zonder een diagnose te stellen.  We werken met een mengeling etherische olieën ideaal voor de verschillende chakra’s en gebruiken verwarmde kristallen.  Denken we hierbij aan grote bergkristallen,rozenkwarts, ... en kleinere chakrakristallen.


Een magneetmassage brengt een diepe aardende ontspanning, werkt ontgiftend en vitaliserend. 


Doordat er ijzer in ons bloed zit, trekken de magneten het bloed in de zenuwbanen en de spieren terug in beweging. Dit geeft de rode bloedlichaampjes een enorme stoot energie.

De rode bloedcellen kunnen weer volledig los stromen in de bloedbaan. Hierdoor krijgen de cellen  nieuwe energie en zijn ze beter in staat zuurstof op te nemen en afvalstoffen uit te scheiden. Dit vitale bloed komt vervolgens in alle cellen.


Magneetmassage :

1u - 60 €

1u30 - 79 €

Magneetmassage


De toepassing van magneten ter bevordering van het welzijn is al eeuwenoud. De Egyptenaren gebruikte gemagnetiseerde lavastenen ter bestrijding van fysieke problemen. Ook in de moderne wetenschap wordt magnetisme toegepast als genezing bij botbreuken, brandwonden,...

 

Soultherapie - Klankmassage


Alles wat je ooit hebt meegemaakt werd opgeslagen in het celgeheugen van je lichaam of je lichaamswezen.  Om op het diepste niveau te kunnen helen of ontspannen is het van belang dat de heling kan plaats vinden tot in je celgeheugen


Tijdens de soultherapiemassage gaan we contact maken met je lichaamswezen.    Vooreerst ontladen we het lichaam via vibratie, visualisatie, klank en massage van belastende energieën die je hebt opgeslagen.  Nadat we je lichaam energetisch gezuiverd hebben, krijg je een toestroom van vernieuwde en gebalanceerde energieën en frequenties.


Een hoog frequentie zielshelende massage.


Soultherapie -klankmassage

1u - 60 €

1u30 - 79 €Een ideale ontgiftende behandeling als je het gevoel hebt dat alles lijkt vastgelopen zowel in je lichaam, als in je geest.


Een zeer bevrijdende en zuiverende ervaring.


Tibetaanse detox massage


De Tibetaanse detox massage is een sterk ontgiftende lichaamsbehandeling.


We maken gebruik van vloeibare biologische honing in combinatie met ontgiftend basisch zout voorzien van verpulverde edelstenen. Met deze combinatie gaan we de reflexpunten op de rug losmaken, zodat geblokkeerde energie terug vrij kan gaan stromen en afvalstoffen wegvloeien.


Alle meridianen, organen en spieren die hiermee in verband staan, krijgen een zuivering en een boost.


Op die manier houden blokkades op te bestaan en kunnen je lichaamsenergieën terug vrij stromen.Tibetaanse detox rugmassage

20 min - 35 €


Tibetaanse detox rug/benenmassage

30 min - 45 €


Tibetaanse detox rug/benen/armenmassage

40 min - 55 €


Deze behandeling kan enkel indien men geen of weinig beharing heeft op rug, benen, bovenarmen.

Valentijn Duo-Massages 2020

Ontspanningsmassage: diepe relaxatie tijdens een zalige ontspannende massage.


Ritmische massage:  Een harmoniserende zachte, maar diep werkende massage.  Via de massage herstellen we  de basale ritmen van het lichaam om zo balans te bereiken..


Klank massage:  Klankschalen op en rond het lichaam brengen je tot een diepe ontspanning,. Vervolgens ontvang je een deugdzame massage om de  trillingen van de klanken te laten inwerken.


Kristalmassage: Ervaar de krachtige werking van verwarmde  kristallen op je lichaam in combinatie met een relaxerende massage.  Denken we hierbij bergkristal, rozenkwarts en kleinere  chakra kristallen.


Prijs: 59 € per persoon

 

Schrijf je  in en vermeld je voorkeur:

Vrijdag 14 of zaterdag 15 februari: voor-, namiddag of  avond

Vrijdagavond laatste inschrijving om 18u - om 20u start het Valentijn klankconcert

 


Geniet samen met je geliefde of alleen op 14 februari 2020 al zittend, van een hartverwarmend Valentijn- Klankconcert.

In een romantische setting volgen klanken, liederen en visualisaties mekaar op. Denken we hierbij aan een didgeridoo, handpan, fluit, klankschalen, gong, boventoonzang, ... We sluiten af met een liefdevolle drank en een snoepje. 

Je bent welkom van 20u tot 22u. De bijdrage voor deze avond is 20 euro/pp.

Gelieve via mail of telefonisch te reserveren: